Wie we zijn

De Europese veiligheidsdienst levert uitsluitend diensten van beveiligers mét hond.

Wij leveren beveiliging en bewaking met politiehonden en de inzet van speurhonden. Ter preventie, ter correctie en voor opsporing.

Mens & Hond

Die combinatie mens/hond is uiterst efficiënt. Onze goed opgeleide en ervaren beveiligers benutten de honden op hun snelheid, atletisch vermogen, uitstraling, weerbaarheid, gehoorzaamheid, speurzin en reukvermogen. Een geleider van de Europese Veiligheidsdienst heeft zijn hond onder alle omstandigheden onder controle. Soms werkt hij daarvoor samen met een buddy.

Gecertificeerde Dienstverlening

Onze dienstverlening voldoet aan de geldende nationale en internationale normen en richtlijnen. Zo mag de Europese Veiligheidsdienst bijvoorbeeld op luchthavens werken. Medewerkers en honden zijn individueel en als teams gecertificeerd. Wij zijn gewend om met politie, hulpdiensten en andere beveiligingsbedrijven samen te werken.

Hart voor honden

Al onze medewerkers zijn mensen met een hart voor honden. Onze professionele geleiders vinden het fijn om alle dagen met honden te werken. En we weten dat dit wederzijds is. Bij alles wat we doen staat het welzijn van de dieren voorop. Ze worden met liefde en aandacht getraind, uitstekend verzorgd en nooit aan onnodige risico’s blootgesteld.

Bekijk onze diensten →

Enthousiast geworden?

Bekijk direct ons dienstenaanbod en vraag een offerte aan!
Bekijk onze diensten →